De jachthaven Papendrecht is gelegen nabij de kruising van de rivieren de Beneden Merwede, Noord en Oude Maas, tegenover Dordrecht. De haven ligt aan het centrum van Papendrecht, waardoor u alle faciliteiten van het dorp zoals winkels, restaurants en supermarkt binnen 10 minuten lopen tot uw beschikking heeft. De jachthaven heeft ongeveer 150 ligplaatsen en in de zomer is er voldoende ruimte voor passanten met een schip tot maximaal 11 m. lengte en een maximale breedte van 3.70 m. Het passantentarief is 1,40 euro per meter lengte en de toeristenbelasting (1,45 euro per persoon per overnachting).
Voorzieningen: drinkwater, douche, WIFI: gratis. Elektra 2,50 euro per dag. Wasserette: wasmachine incl. wastablet – 6,00 euro per lading. Wasdroger – 4,00 euro per lading. Scheepskraan 20 ton (in geval van nood)- 198,44 euro per hijsbeurt (in en uit).


Direct naast de haven is er een halte van de streekbussen en een aanlegsteiger van de Waterbus naar Dordrecht en Sliedrecht. In Dordrecht kan men overstappen op de Fast Ferry naar Rotterdam.  Passanten zijn van harte welkom!

De havenmeester is te bereiken op Tel: 06-488 68 165